El cicle es farà del 5 al 26 d'agost i inclou quatre concerts d'estils diversos i, com sempre, actuacions a càrrec de l'Escola Municipal de Música. Trobareu més informació a https://ajllavaneres.cat/document.php?id=18189
Amb aquest preciós gravat de Joan Barbarà de la sèrie "Eivissa" que es pot veure al nostre museu, us volem desitjar unes bones vacances. Joan Barbarà (Barcelona, 1927-2013) fou deixeble d’Édouard Chimot. Començà a exposar el 1944 i practicà tot tipus de gravat al taller de Francesc Mèlich. La seva primera individual, de pintura i de gravat, va fer-la a les Galeries Laietanes de Barcelona el 1957.
Presentació de sis obres del fons del museu per part dels alumnes de l'IES Llavaneres i interpretació d'una petita peça musical per a cada obra a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música.
La conferència anirà a càrrec de Ferran Manau, membre fundador del Museu Arxiu de Llavaneres, i es farà divendres 22 d'abril, a les 19.30 hores, a la sala de plens.
La senyora Elisabet Tejero Gil ha fet donació al nostre museu de dues obres del pintor Vicente Rodes (Alacant,1783 - Barcelona,1858). Es tracta de dos retrats al pastel sobre paper de 68 x 51 cm, titulats "Retrato de una payesa catalana" i "Retrato de un joven".
La senyora Marta Corominas Vilardell, vídua de Joaquim M. Bartra Soler, en nom de tota la família, ha fet donació del dibuix a la tinta sobre paper, de 36 x 59 cm., obra del seu marit, titulat "L’arribada del nou governador" que passarà a enriquir el fons del nostre museu.